Natur & Foto nummer 3 2012

Ute nu. Köp den och läs artikeln ”Naturfotograf i rottekrig”

… av Charlotta Sjöstedt med foto av Alve Henricson

Så här börjar artikeln. Läs hela i tidningen.
Mörkret har sänkt sig över den öde ön Henderson i Stilla havet, men dånet av bränningar mot korallrevet utanför fyller luften. Bland kokosfibrer på marken sitter en dunig fågelunge. Snart kommer den att vara död och detta ska ge eko på många håll i världen.

Den norska tidningen säljs också i Danmark och Sverige och via deras hemsida.

2 reaktioner till “Natur & Foto nummer 3 2012”

  1. Det har varit svårt att få tag på tidningen i Sverige. Jag har beställt till tidningsaffären i stan för tre veckor sedan men har ännu inte kommit fram. Är det fler som har svårt att få tag på tidningen?

  2. Från Natur & Fotos redaktion har jag just fått veta att det blivit en miss vid leverans av tidningen till Sverige. Med lite tur kanske vi får se utgåva nr 3 på hyllorna nästa vecka. Hör av er till mig om ni inte får tag på tidningen. Jag ska försöka ordna så att ni får den levererad till brevlådan. Redaktionen beklagar det inträffade.

Kommentarer är stängda.