Gatufoto i Chacostad

ISO 12 800


Cykelverkstad fotograferad från trottoaren.

Efter flera dygns påtvingat kontorsarbete i billigt hotellrum, släpade jag mig ikväll ut på en kort promenad. För att rensa hjärnan tog jag kameran med mig och knäppte några bilder. Jag ”snabbframkallade” bilderna i hotellrummet och laddar nu upp några av dem på restaurang med Wi-Fi.

Samtliga bilder är tagna idag och med ISO 12 800. Jag har använt den trevliga kamerakombinationen 70D med EF 40 1:2.8 STM. När jag tagit bilderna har jag vid flera tillfällen använt skärmen som avtryckare. I och med att jag då inte haft en kamera framför ansiktet, står folk ofta och observerar mig medan jag fotograferar utan deras kännedom. Det kan därför ibland se ut som om de poserar för kameran.


Cykelverkstad


Skomakaren arbetar vid den öppna dörren mot gatan.

 

2 reaktioner till “Gatufoto i Chacostad”

  1. Hola Alve! No creo que me recuerdes, porque yo era muy chiquita cuando viniste a nuestra casa en Asunción. Soy la hija de Leonardo.
    ¡Qué hermosas son las fotos que tomás! Me encantaron las de los pingüinos!
    Hace 7 años atrás tus padres estuvieron de visita en nuestra casa. Te pido que los saludes de nuestra parte.
    Felicitaciones por tus hermosos trabajos de fotografía!
    Rosy

Kommentarer är stängda.