Fotboll på hög nivå

3 450 meter över havet

Jag har ont i huvudet, jag är yr och jag andas extra djupt för att fånga syret som inte finns i den höga höjden. Sätter mig ner, inte bara för att få bättre fotovinklar utan för att vila och kippa efter andan. Framför objektivet springer, skuttar och skrattar kollaindianerna när de gör upp om vinsten i årets fotbollsturnering. De är vana vid den tunna luften och både killar och tjejer från tre närliggande byar i ett hörn av Andernas högplatå är med och kämpar. Glädjen de sprider i sin tillbakadragna stolthet värmer mitt hjärta. Jag trivs.

Om du skulle vilja följa med till byar med ursprungsbefolkning i Sydamerika, kolla då in min resesida www.eldslandet.com. Snart publicerar jag resor för 2015.

Det här inlägget postades i Resor och platser, Utomlands och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fotboll på hög nivå

  1. Lilien skriver:

    Jättefina bilder! Grattis! roligt att höra att du trivs!!!
    Lycka till!

  2. Lilien skriver:

    Kanske jag följer med nästa år!

Kommentarer inaktiverade.