Berg i färg

Resa i provinserna Salta och Jujuy i norra Argentina

I februari körde jag en tiodagars rundtur med hyrbil i nordvästra Argentina. Jag letade bland annat efter nya resmål för kommande natur- och fotoresor. Längs med vägen stannade jag till då och då och dokumentera det jag såg. Bilderna ni ser här är mest till för att visa vilka fotomöjligheter som finns i området. Det ska bli kul att i framtiden ägna mer tid åt fotografering i dessa fantastiska landskap. Och ni är välkomna att följa med!

2 reaktioner till “Berg i färg”

  1. Ja, så här vackert är det i norra Argentina! Inte undra på att vi gjorde så många fotostopp! Fantastiskt att ha varit där! Var någon annanstans i världen kan vi se sådana här bergsformationer?

  2. Otroligt vackert!
    Såg lite utav det landskap när jag besökte området vid slutet av 70-talet men skulle gärna vilja se den igen!

Kommentarer är stängda.